meeting fireplace

MEET IN UNIEKE SETTING

voor een blijvende impressie

Een vruchtbare meeting begint bij een inspirerende omgeving. Ter Meiren biedt een ruime keuze aan flexibele locaties - van kleine, intieme vergaderruimtes tot grote conferenties met honderden deelnemers. Binnen in het kasteel of buiten in een natuurlijke omgeving. Het 25 hectare tellende domein met historische bossen, moeras, vijvers en weilanden bieden daarnaast ook uitstekende mogelijkheden voor eventuele nevenactiviteiten.

LAAT JE STIMULEREN

meeting around table

MODERN COMFORT

Kies je voor een klassieke vergaderruimte in het kasteel of buiten in de frisse lucht, alle locaties zijn voorzien van een moderne uitrusting. Zo combineer je de rust en harmonie van je omgeving met maximale productiviteit.

VERSE EN EERLIJKE KOST

Jouw meeting, jouw wensen. Met een groot assortiment aan verse producten uit eigen grond maken wij een menu op naar jouw keuze. Een complete lunch of een gezellig hapje. Steeds vers bereid in een professionele keuken.

Fresh Vegetables in Basket
Forest%2520during%2520daytime_edited_edited.jpg

ONTSNAP & ONTSPAN

Toe aan wat anders? Het 100 jaar oude parklandschap biedt de ideale mogelijkheid om je hoofd even leeg te maken. Neem een wandeling of ga even bosbaden. Als breakout of als afsluiting.

GET IN TOUCH

John Lijsenstraat 58, 2321 Meer (BE)

+32 (0)4.86.35.24.19

Bedankt voor je bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!