top of page

INSPIRE

Een blijvende impressie

Wil je er voor zorgen dat jouw boodschap blijft hangen? Begin bij een inspirerende omgeving. Een presentatieruimte in neo-klassieke stijl, in de stilte van de natuur of aan de rust van het water.

Outdoor table green setting

NET DAT BEETJE MEER...

Zowel binnen als buiten bieden verschillende inspirerende locaties voor presentaties, trainingen of workshops. Al dan niet volledig verzorgd met verse keuken, en in combinatie met motiverende outdoor activeiten.

Intieme setting? Dat kan met onze Sfeer Bubbels. Klik hier voor meer informatie.

top view tent
IMG_8826_edited.jpg
14115445_10154404265853774_2234345025157

INSPIRERENDE LOCATIES

Geef je een workshop, training of presentatie? Wij zorgen voor een locatie op formaat. Zowel binnenshuis als de omgeving daarbuiten bieden verschillende ruimtes waarin comfort en functionaliteit perfect met elkaar gepaard gaan. Ingericht naar jouw wensen.

VOLLEDIG VERZORGD

Jij inspireert, wij doen de rest. Laat je bedienen met vers bereide, eerlijke voeding uit eigen streek. Neem een tocht door het prachtige parklandschap van het domein. Of laten we samen nadenken over een ervaring die het beste aansluit op jouw boodschap.

MAAK HET GEZELLIG

Er bestaat geen betere afsluiting dan een feestelijke borrel. Ook 's avonds vormt ter Meiren de ideale sfeer om jouw memorabele dag tot een gezellig einde te brengen.

autumn tree field

BREAK OUT IN DE NATUUR

Wandel door de prachtige natuur die ter Meiren te bieden heeft. Onze Drentse heideschapen of Schotse Hooglander koeien heten je graag welkom!

CONTACT

John Lijsenstraat 58, 2321 Meer (BE)

+32 (0)4.86.35.24.19

Bedankt voor je bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

bottom of page